پلاسما پن بهتر است یا میکرونیدلینگ

پلاسما پن و میکرونیدلینگ

از جمله روش‌های جوانسازی پوست می‌توان به پلاسما پن و میکرونیدلینگ اشاره کرد، اما قبل از تصمیم گیری برای انتخاب بهتر است بدانید که پلاسما پن بهتر است یا میکرونیدلینگ

در این مقاله به بررسی این دو تکنیک جذاب و پرکاربرد و بیان تفاوت‌هایشان پرداخته‌ایم.  

پلاسما پن بهتر است یا میکرونیدلینگ

پلاسما پن روشی است که در آن با استفاده از دستگاه زیبایی پلاسما پن یا پلاسما جت بافت‌های پوست بدون جراحی و با روش‌های نوین جوان‌سازی می‌شوند. پلاسما پن برای قسمت‌های مختلفی از صورت انجام می‌شود که البته انتخاب روش بستگی به شرایط بیمار دارد.

پلاسما پن مانستر

میکرونیدلینگ هم روشی است که در آن به وسیله دستگاه دکتر پن که سوزنی در سر آن قرار دارد زخم‌هایی را در سطح پوست ایجاد می‌شود که موجب تغییراتی در سطح پوست می‌شود. این روش برای از بین بردن جای جوش، آکنه و همچنین برای جوان‌سازی پوست استفاده می‌شود که بسیار مؤثر است.

دستگاه میکرونیدلینگ دکتر پن

هر دوی این روش‌ها برای کاربردهای خودشان مناسب هستند اما گاهی ممکن است که افراد بخواهند یک روش را بین این دو انتخاب کنند، در این مورد می‌توان مقایسه‌ای بین این دو انجام داد که می‌تواند به شناخت بهتر افراد از این موضوع کمک شایانی بکند.

روش درمانی پلاسما پن و میکرونیدلینگ

قبل از دانستن این‌که پلاسما پن بهتر است یا میکرونیدلینگ باید بدانیم که درمان‌ها به چه صورتی انجام می‌شوند تا بتوان بهترین انتخاب را با توجه به شرایط انجام داد.

روش درمانی پلاسما پن بیشتر در درمان چین و چروک پوست به کار برده می‌شود. در این روش همان‌طور که از اسمش پیداست از پلاسما استفاده می‌شود.

پلاسما دارای ترکیباتی است که باعث می‌شود تا لایه اپیدرم پوست از حالت جامد به گاز تبدیل شود.

در این روش نقاطی از پوست به وسیله پلاسما پن مانستر یا دستگاه بیوتی پن ۹ زمانه سوزانده می‌شود البته این آسیب تنها به بخش سطحی پوست وارد می‌شود که بعد از ترمیم صورت گرفته در پوست کاملاً برطرف می‌شود و هیچ اثری از این سوختگی به جا نمی‌ماند.

در این روش به دلیل تبخیر صورت گرفته قسمت‌های عمیق‌تر پوست جمع می‌شود و بعد از بهبودی برطرف می‌شود. حدوداً بعد از گذشت یک هفته از این درمان عمق خطوط و چین و چروک‌ها کمتر می‌شوند؛ اما میکرونیدلینگ با ایجاد سوراخ‌هایی در سطح پوست، باعث تحریک آن شده و کلاژن سازی در پوست را افزایش می‌دهد و موجب جوان‌سازی می‌شود.  

کاربردهای میکرونیدلینگ و پلاسما پن

یکی از موارد دستیابی به جواب پلاسما پن بهتراست یا میکرونیدلینگ، بیان کاربردهای آن‌هاست. میکرونیدلینگ از روش‌های درمانی است که از آن اصولاً برای جوان‌سازی و زیباتر شدن پوست استفاده می‌شود.

از این درمان برای از بین بردن منافذ پوست، از بین بردن چین و چروک و خطوط عمیق پوست، درمان آکنه، جای جوش و همچنین از بین بردن جای زخم و غیره استفاده می‌شود.

البته قابل ذکر است که این روش برای همه افراد نتیجه یکسان در پی ندارد و در افراد مختلف متفاوت عمل می‌کند. از این روش برای تقویت و افزایش رشد موها هم استفاده می‌شود.

از پلاسما پن مانستر در درمان افتادگی پلک‌ها و یا درمان چین و چروک اطراف چشم و کل صورت استفاده می‌شود. این روش به صورت عمل جراحی بدون بیهوشی انجام می‌شود که برای افرادی که ترس از بیهوشی دارند بسیار مناسب است. این روش درمانی هم در افراد مختلف متفاوت عمل می‌کند و همچنین طول درمان انجام شده برای افراد مختلف متفاوت است و بیانگر تفاوت‌های فردی است که شامل نوع پوست و جنس آن هم می‌شود.

پلاسما پن همچنین برای درمان بینی‌های گوشتی هم به کار می‌رود. پلاسما پن بهتر است یا میکرونیدلینگ، برای انجام هر گونه درمانی ابتدا لازم است یکسری از کارها از قبیل استفاده نکردن از کرم‌های آرایشی و غیره   

مراقبت‌های پلاسما پن

برای انجام هر گونه درمانی ابتدا لازم است یکسری از کارها از قبیل استفاده نکردن از کرم‌های آرایشی و غیره که حتماً باید رعایت شوند.

یکی دیگر از راه‌هایی که به روشن شدن پاسخ اینکه آیا پلاسما پن بهتر است یا میکرونیدلینگ کمک می‌کند، مراقبت‌هایی است که باید در هر کدام از این روش‌ها صورت گیرد.

در روش درمانی پلاسما پن برای اینکه این درمان به صورت جراحی بدون بیهوشی است حتماً باید از داروهای بیهوشی قبل از آن استفاده نمود تا درمان بدون درد انجام شود. بعد از انجام درمان حدوداً سه هفته طول می‌کشد تا بهبودی صورت بگیرد.

برای انجام میکرونیدلینگ از چند روز قبل از انجام درمان از مصرف داروهایی مثل آسپرین که باعث رقیق شدن خون می‌شود خودداری شود.

بعد از انجام درمان نباید از وسایل آرایشی استفاده شود. بعد از درمان به احتمال زیاد قرمزی و تورم در آن ناحیه ایجاد می‌شود. این موارد باید به صورت دقیق رعایت شوند.

بعد از درمان باید از پمادهای ترمیم‌کننده که توسط پزشک تجویز شده است به صورت مداوم استفاده شود تا درمان به صورت کامل انجام شود و دوران نقاهت کاملاً برطرف شود.

عوارض پلاسما پن و میکرونیدلینگ

هر روش درمانی در صورتی که مورد استفاده قرار می‌گیرد ممکن است که عوارض و مشکلاتی را در فرد ایجاد کند که باعث می‌شود فرد برای انجام دادن این درمان‌ها مردد شود و یا شاید بعد از فهمیدن آن‌ها دیگر نخواهد که این کار را انجام دهد.

کسانی که باردار هستند، افرادی که دچار بیماری‌هایی مثل صرع هستند و همین‌طور کسانی که در قلب خود دارای دستگاهی هستند که برای درمان به کار می‌رود، در این افراد این روش‌های درمانی نباید مورد استفاده قرار بگیرد و برای آن‌ها بسیار خطرناک است.

در درمان میکرونیدلینگ هم در صورت داشتن بیماری‌های هموفیلی و استفاده از داروهایی مثل آسپرین، دچار بیماری‌های پوستی بودن باعث می‌شود که محدودیت‌هایی برای انجام آن در فرد ایجاد شود که باید رعایت شود.

بعد از انجام آن ممکن است که قرمزی و تورم در سطح پوست ایجاد شود که باید تحت مراقبت‌هایی مورد درمان قرار بگیرد.

برای درک اینکه پلاسما پن بهتر است یا میکرونیدلینگ این موضوع هم یکی از مواردی است که توجه به آن حائز اهمیت است. با دانستن عوارض می‌توان از آسیب جلوگیری کرد.

 

توجه: برای دیدن آموزش رایگان میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ در خانه و سالن کافی است روی لینک کلیک نمایید.

 

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Main Menu